Betaling ved ind- og udmeldelse

Ved indmeldelse:

Der opkræves et indmeldelsesgebyr på 2 måneders skolepenge, samt eventuel opsparing til lejrskole. Lejrskole opspares af eleverne i året forinden afholdelse af selve lejrskolen.

Generelt:

Skolepenge forudbetales og opkræves via Betalingsservice.

Ved udmeldelse:

Betaling: Løbende måned + 30 dage

Lejrskoleopsparing refunderes ved udmeldelse. Ved undtagelse af, at eleven udmeldes op til lejrskolens afholdelse. Lejrskolopsparingen refunderes såfremt en anden elev kan overtage pladsen.

Manglende indbetaling:

Kontoret fremsender kontoudtog med påmindelse om manglende indbetaling. Indbetales ikke som aftalt, sættes en frist på 14 dage.

Er der særlige årsager til den manglende betaling kontaktes kontoret på 32515514.

Overholdes dette ikke, udmeldes eleven fra Amager Privatskole.

Tilskud:

Hvert år i august/september kan man søge tilskud til dækning af skolepenge samt SFO. Ansøgningsskema udsendes på Forældreintra og skal returneres til kontoret omkring midt-september. Dato vil være som angivet af Fordelingssekretariatet.

Slut december/start januar får skolen svar på fordelingen af tilskud, og ansøgere bliver kontaktet via mail af kontoret.