Vi søger medarbejdere

Barselsvikariat 32 t

Vi søger barselsvikariat pr. 1. november 2018.

Er du en lærer, der brænder for mellemtrinnet, og har lyst til at blive en del af et hjælpsomt og kollegialt personaleteam på en mindre skole, hvor elevernes læring og trivsel er i fokus – så har du nu en helt unik chance for at blive en del af lærerkollegiet på Amager Privatskole.

Om jobbet

Pr. 1. november 2018 søger vi 1 barselsvikar (32-37 t) der skal dække fagkombinationer i mellemtrin og:

Engelsk (4, 6, 8. kl.)

Idræt

Støttetimer

Vi forventer

• at du er læreruddannet eller har undervisningserfaring i flere af ovenstående fag
  • at du praktiserer tydelig klasserumsledelse
  • at du har gode relationskompetencer
  • at du interesserer dig for og har erfaring med at integrere IT i undervisningen
  • at du er åben, ærlig og imødekommende i din kontaktform
  • vægter samarbejde med kolleger højt

Vi kan tilbyde:

• engagerede kolleger, der vægter det faglige niveau og det sociale fællesskab højt
  • et udfordrende og ansvarsfuldt job med mangeartede opgaver
  • en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads
  • et job med gode muligheder for indflydelse og personlig udvikling
  • samarbejde med kollegerne omkring elevernes læring, trivsel, fag og pædagogik
  • Vi lægger vægt på en positiv og humoristisk tone, som er præget af gensidig respekt.

Om os

Amager Privatskole er beliggende i Tårnby kommune, tæt på gode trafikale forbindelser. Skolen har ca. 230 elever. Vi har motiverede og glade elever, som går til undervisningen med nysgerrighed og åbenhed. Derudover har vi et godt og udviklende undervisnings– og arbejdsmiljø, hvor den enkelte lærer har mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af forberedelsestiden uden fuld tilstedeværelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelserne vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger kan fås via skolens hjemmeside og ved henvendelse på tlf. 28584421 til

skoleleder Lotte Wistisen.

Der indhentes børneattest og straffeattest på ansøger, der indstilles til stillingen.

Ansættelsessamtalerne vil foregå i 38 uge

Ansøgning og bilag i word- eller pdf-format mailes senest torsdag d. 6. september kl.1200 til:

Amager Privatskole

Hornevej1, 2750 Tårnby